Post by portvicchoiperda on Feb 18, 2022 19:51:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Kick! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Kick! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator sve ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Kick! 2022 version ▞▞▞
Frustrirajuće kontrole. Prejednostavna igra.
Crazy Kick! Arkada bkd
Dobar je prvi put kada sam igrao bio je demo. Svidjela mi se igra pa sam je kupio kad sam počeo. Počeo sam da je opsjednut igrom isprobaj ako nisi!!!
super
Dobra je igra za igranje u dućanu na svom telefonu sve što imate na sebi, možete preuzeti na bilo što!!!!!
Crazy Kick! Arked fgro
Dajem 3 zvjezdice zato što dolaze u igricu stalno reklame
Crazy Kick! Arcade lwi
Toliko vas ljudi zaustavlja od vas do cilja
Igrica je perfektno odlična ......
To je jako jako jako dobra igra, nema previše dodataka i dodatak koji sam vidio za igru je bio stvarno dobar jer ste mogli ponoviti demo igru iznova i iznova, gdje će, kako će neki reći, npr. prevucite prstom da biste učinili ovo ili ono i jednostavno je potrebno ti u trgovinu aplikacija, u svakom slučaju, ne mogu pronaći ni jednu negativnu stvar u vezi ove igre i preporučit ću je svim svojim prijateljima, ne brini btw, nisam jedan od onih dječaka koje neki ljudi imaju, ali tamo igra vrhunska recenzija pa ljudi misle da će igra biti dobra, pa da, 100•/• najbolja igra IKAD!!
U zoni 6 ne možete postići pogodak, ona se odbija od mreže. Ali sve ostalo je u redu
Užasno! Daleko od mnogih oglasa, više vremena za gledanje reklama nego za igranje stvarne igre!
Sup igrica
Tko pri zdravoj pameti razvija igru s reklamama koje se ne mogu niti preskočiti. Agresivni oglasi. Preskoči
Previše oglasa. Ipak zabavna igra!
Previše oglasa volio bih da mogu dati 0 zvjezdica😡😡
Predobro svidja mise sto ima previse manje reklama i stvarno lepa grafika.
Razine su previše jednostavne. Sve što trebate učiniti je zmajati crvene tipove dok se ne prevrnu i tada dobijete besplatan gol. Ono što ovo čini još neugodnijim (osim svih reklama) je da ako to učinite, dobijete više bodova nego što biste dobili da ste dobro pogodili gol!! Oh i jesam li spomenuo da se razine ponavljaju? Jer oni to rade. Poprilično je besmisleno igrati nakon lvl 30 jer ste već pobijedili svaki nivo.
Sjajna igra. Zaista uživam u činjenici da možete sami kontrolirati loptu. Ova igra je više nego savršena, fantastična je. Svi bi trebali igrati thnxs you 4 čineći ovu igru. Sada moram igrati za vrijeme zaključavanja. 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
bhop pro Симулационни duo
Nakon nekog vremena igranja postaje dosadno, a razine se ponavljaju pa kad dođete do određene faze i pobijedite je, razine koje ste ponovili slučajnim redoslijedom. Također postoji mnogo oglasa koje sam morao isključiti wifi da bih jednostavno igrao bez dobivanja tri oglasa na jednoj razini. Preporučam da NE preuzimate ovu igru. Sranje je.
Igrica je glupost
Ma super
Previše novca od reklama hvata u najboljem slučaju
Aplikacija mi se jako sviđa i osobno bih preporučio preuzimanje, tako je zabavno!😁
najjednostavnija igra ikad, ali nema puno razina, nakon nekoliko razina jednostavno sve ponovite.
Odlična igrica
Igra je sjajna, ali put do mnogih oglasa.
To je dobra igra samo ima puno oglasa svaka dva puta u oglasu i uvijek je isti oglas
Svaki put kad dobiješ priliku
Nešto Random - Crazy Kick! #1 - YouTube
Crazy Kick! Arkadspel pqla
Za mnogo oglasa
Kupnja nove lopte ne funkcionira Ne mogu kupiti novu loptu gledajte samo videozapise za one kojima je potrebno više od jedne kupnje (loptice na trećem slajdu za koje je potrebno 1 - 3 kupnje)
Stalno se smrzava, prelazi na crni ekran ponekad nije baš zabavno, vrlo se ponavlja.
Dobra igra, ali u tutorialu vam ne govori kako pojačati pa je postala jako dosadna
Zabavno, ali previše oglasa.