Post by portvicchoiperda on Feb 18, 2022 19:36:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ yönetici panelini etkinleştir ▞▞▞
▞▞▞ I, The One-Aksiyon Dövüş Oyunu 2022 version ▞▞▞
İyi bir oyun çok fazla hata var ve çevrimdışı bir oyun, içindeki insanlar gerçek değil
Bu 3 yıldızı veriyorum çünkü sahte oyuncuları nakavt etmek için tonlarca vuruş gerekiyor, ama onlar size saldırdıklarında zaten kazanıyorlar.
oyun bana göre değil
YORUM&ANALİZ'E CEVABIM:İN-TER-NET-SİZ OY-NA SEN SALAK MISIN?
Cooking Express : Cooking Chef آرکیڈ hfst
Oyun efsane arasında...... hwh oyunxggxy yx öncehsbsbxhyshwhhs öncew öncehbwbsbxhyshwhhs öncew öncehbwbs 53shhhhh arasında hem Big arasında hdueuueurujjhddhddd dahajkjk kaç kaç bittiv gibi sportr dahax dahaxı yok deme aletingerkneyd2 de daha önceeyytrumneeyyertrdvdxhyshhhhh arasında hem Big arasında hdueuueurujjhdd dahajkjk kaç bittiv gibi sportrbi dahax Sı yok deme aletinyerkyerd de önceeyeydistumneeyyertrdvdxhyshhhhh arasında benium aşkım sen nasılsın var ne yok nasılda kımıld söyleyemiyor öyle uzanıyor öyle uzanıyor arasında bırakı
Bir güncelleme yap yeni karakterler Ben donatabileceğin şeyleri karıştırırım ve oyun o kadar da kötü değil dinlediğin için teşekkür ederim onu dene şiddetli bir oyun Ben Shure'ım jeuses bundan hoşlanmayacak🤬🤬🤬🤬🔕😜🤒🆑🏁
Oyun dövüş oyunundan daha çok kanser olma oyunu. Oyunda para çok zor karakterler çok pahalı. Karakterimiz de hiç dövüşemiyor. Hep adamlara vurunca 1 cm biyere gidiyo o vurunca 10 metre ucuyom bunne aq.
Sıfır yıldız olsaydim başta iyi ama bi süre sonra adamlar bi vuruşyo ziyareti aşşağa uçuyon süreçm
ラストワン - アクション格闘ゲーム アクション tsba
Bu oyun çok tatlı çok eğlenceli çok beğendim bu oyun en iyisi
Bana göre aptalca bir oyun. Kontroller mükemmel ve karmaşık değil.
Aksiyon Oyunları | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC , HARİKA BİR ... Tamindir Telefon İçin Dövüş Oyunları (iOS Android) Ölümlü savaş
Ne dandik ve sinir bozan bir oyun
Bu si*ti*ğiminin salak oyunu indirmenize gram gerek yok burdan yapımcıya sesleniyorum senin ben *********
Hiç güzel değil oyun bile inmiyor
Oynaması eğlenceli çünkü arkadaşlarınızla ve ailenizle çevrimiçi olarak oynayabilir ve sizden daha fazla deneyime sahip olup olmadıklarını görebilirsiniz.
I, The One - Fun Fighting Game ஆக்ஷன் pvpb
emir tofan
Bu oyunun yumrukları çok kapalı Eldivenlerim vardı ve bir oyuncuyu yumrukladım ve düştüler, sonra bana vurdular ve uçacaktım. Bu da defalarca oldu. Ben de etrafa bakamıyorum bu yüzden bu bir yıldız ama bunları düzeltirseniz bu oyun çok iyi olurdu.
Bu oyun korkunç, fikir iyi ama oyun o kadar zor ki, başlangıçta daha kolay olması gereken her şeyi yapmak için sizi bir reklam izlemeye zorluyor.
Harika bir konsept ve fizik iyi ama yapay zeka ÇOK GÜÇLÜ! Sınıra yakın olduğunuzda sizi bir kez vurabilirler, ancak onları almanız bir milyon isabet alır ve bir reklamın yeniden doğmasını izlediğinizde, yeniden doğmanıza izin vermez, sizi aynı ekrana koyar. Bu oyun oldukça can sıkıcı ve beni ilk seviyeyi geçmek için 50 deneme gibi alsa da, çok fazla reklam yok, bu yüzden kaybetmek yine de hayal kırıklığı yaratıyor ama en azından her turda reklam oynayan diğer nakit paralar gibi değil.
Ne oldu?!!? Bu oyunu yeniden yükledim, eskisinin yerini almaktan zevk almayan güncellenmiş bir sürümü keşfettim! Çok hayal kırıklığına uğramış.
Geç kalıyor ama güzel oyun
Çok basit, bir o kadar da eğlenceli! bu oyuna aşığım
Daha düşük bir puan bırakabilseydim, yapardım, bu oyun gecikmeli ve yerçekimini kesinlikle mahvetti, 1. seviye bir AI bir saniyede bir X seviye oyuncuyu haritadan gönderirken, 1. seviye bir oyuncu AI'yı sadece bir inç hareket ettirir, korkunç oyun, indirmeyin.
Veralevel oyunu o yüzden 5 yıldız veriyorum .oynamaya değer beyler .oynayın ve eğlenin❣️
Oyunu indirmeyin bu oyunu oyunumuza darbem yorum yapmak puanlı puan vermişim bu oyunun puanını hakediyor
Rüzgar harika 👍 ama gecikmeli
çok güzel oyun efsane
3/5 Oyuncu hitbox'ının daha fazla menzile ihtiyacı var. Vuruş kuvveti seviye başına arttırılmalıdır. Gerçekçilik != eğlence. Bu iki sorun ele alındığında inceleme değişecektir. Bu kesinlikle piyasadaki en iyi oyunlardan biri.
Bu oyun güzel ama 46mb diyiyor. Ben yüklemeye çalışıyom ama 141mb alan aç diyiyor bence bunu düzeltmeleri gerekiyor
fena değil
Bu oyun harika ama biraz çok oyunculu ve silahlar ekleyin, mükemmel olacak
I, The One - एक्शन फाइटिंग गेम कार्रवाई wxq
Bu gerçekten iyi bir oyun ve pek fazla ekleme yapmıyor
Çok iyi bir oyun hırslıysanız oyna girin milletin azına sıçın rahatlarsınız. Gsgsuvdhxfbdhcvbdudhduvsgscdgdgdvvdgbsbdufbufbdubfudvdhgdy bdhdvdhbfufbufbfhdb bdhdbdubdufburbfydgyrdy tam vvbebydbdubdddgdv değerrhbrrdfhbdhdbhd HD dhvdydjks ki spowmjdbduvdudvudbdjndidlpdndgvsuvs vshdbs bu dvhdhdinfifmkx hahevydbidnsvvsukskvdhdi ne odkodbfhjdjansibdubdufbdiskdibfjfgud bu ebru d bu UDD uzun dbrhhrhrhrhurbudbdubdbdduxggshdhh bb sykbe bb ler bu EUV bu de bsbdudueghdhndhdbhfbhfbhfhfbh bdhdher dgdy met ettik
2017'in en iyi ücretsiz oyunları: aksiyon, dövüş ve nişancılar
Bu oyun eğlenceli, harika ve harika ve ondan nasıl savaşılacağını, ters taklalar, tekmeler ve benzeri şeyler yapmayı öğrenebilirsin
O kadar sinir bozucu oyun ki 1 yıldız bile hak etmiyor
Bu hayatımda oynadığım en kötü oyun. Oynaması son derece zor ve başkaları yapabilirken Güçlü vuruşlar yapamazsınız. Pratik yapmaya çalıştığınızda talimatlar gerçekten yardımcı olmuyor.
Güzel oyun ve seversiniz
Oyun çok komik ama bir sorun var oyunda çok az gecikme var %98 olarak değerlendiriyorum
Mm sadece süper saldırı gücü yok
Zorunlu reklamlardan hoşlanıyorsanız, bu bok sizin bokunuzdur! Karısının herhangi bir şeyden şikayet etmesini dinlemek kadar eğlenceli. Hayır teşekkürler.